BLOG

Het laatste nieuws
Van Wakecup

Wetgeving 2020

Wetgeving 2020

Vanaf dit jaar is het niet meer toegestaan om wegwerpbekers te gebruiken op evenementen. Vele concertzalen, wijkfeesten, steden, gemeenten  en festivals werkten al met herbruikbare bekers. Voor andere organisatoren is het een hele aanpassing.

Lees verder

Nieuwigheden

Nieuwigheden

Ontdek onze nieuwe kwaliteitsvolle en mooie producten, amper van glas te onderscheiden. Borrelglaasje en Panama zijn nieuw bij verhuur en Wakecup is er in verschillende groottes en kleuren.

Lees verder

Een nieuw jaar vanop een nieuwe locatie

nieuwe locatie

Begin december is Wakecup van Temse naar Puurs verhuisd. Met zijn centrale ligging (20 km van Mechelen en Antwerpen, 30km van Brussel en 50km van Gent), willen we goed bereikbaar zijn voor onze klanten, en ons logistiek gezien zo centraal mogelijk vestigen.

Lees verder

Nieuw in onze collectie bierglazen

Nieuwe bierglazen

Onze collectie bierglazen wordt uitgebreid met de Panama en de Columbia. Kwaliteitsvolle en mooie producten, amper van glas te onderscheiden. Perfect geschikt voor speciale bieren, maar ook voor een cocktail of sangria.

Lees verder

  • 1
  • 2

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Wakecup logo

Contact

Vooruitgangstraat 7b
2870 Puurs
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me