Skip to main content
PRODUCTEN

Voor ieder drankje
een geschikte cup

We hebben een kwalitatief aanbod voor elk event waarbij we een uitgebreid gamma aan een scherpe prijs centraal stellen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope basisbeker voor een scoutsfuif, een sterk shotglas voor je jeneverkraam, een mooie exclusieve cocktailbeker voor je beach bar, een champagneglas voor op je buurtfeest…

Je vindt zeker wat je nodig hebt bij Wakecup!

Meer dan milieuvriendelijk

We bieden een groot aantal verschillende types kunststofglazen, die variëren in grootte, look en materialen. Ze zijn allemaal onbreekbaar, veilig en licht, vaatwasbestendig en bieden een aangename drinkervaring. De bekers zijn van hoogstaande kwaliteit. We gebruiken bekers in drie verschillende materialen, elk met hun voordelen: polypropyleen, polycarbonaat en tritan. Dit maakt dat we een erg gevarieerd aanbod hebben, voor elke gelegenheid en elk budget.

De polyprop beker is onze goedkoopste lijn. Voordeel van deze beker is dat ze sterk, milieuvriendelijk, veilig (bevatten geen BPA) en krasbestendig zijn. Ze kunnen bedrukt worden met je eigen logo of je kan kiezen voor een volledige eigen design door in-mould labelling.

De polycarbonaat beker is mooi, doorzichtig en onbreekbaar. Ook deze kunnen we bedrukken met jouw logo, slogan of merknaam.

De Tritan beker is de meest luxueuze lijn. De bekers zijn zeer sterk en hebben een luxe glanzende tint. Ze zijn niet te onderscheiden van echt glas. Ook deze zijn bedrukbaar.

Naast onze herbruikbare bekers hebben we een groot aanbod accessoires zoals opbergboxen en vaatwaskorven zodat de bekers en glazen op een hygiënische manier verwerkt en bewaard kunnen worden.

Wij geven advies

Wakecup adviseert je welk kunststofglas voor jouw event het meest geschikte is. Of je kan voor een variatie met de verschillende types kiezen. Twijfel je tussen twee bekers? We geven advies op maat en helpen je verder.

Een extra troef is dat je alle modellen bij één en hetzelfde bedrijf kunt aankopen of huren.

  • “Mijn favoriete beker is de Tumbler. Hij is mooi en multifunctioneel. Ik vind dit heel geschikt en stijlvol om frisdrank, bier, wijn of zelfs koffie in te schenken.”
    - Raf Everaerts
  • “Mijn favoriete beker is de Remedy. Aangenaam om vast te nemen, verkrijgbaar in verschillende maatjes en geschikt voor zo wat alle drankjes. Van een zomerse mojito tot een warme thee!”
    - Kathelijne Van de Vyver

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Hoe organiseer je zelf een duurzaam event?

Hoe organiseer je zelf een duurzaam event?

Ecofest begeleidt al sinds 2004 eventorganisatoren, overheden en bedrijven die hun impact op het milieu en klimaat willen verkleinen. Net zoals bij Wakecup is duurzaamheid de rode draad doorheen hun verhaal. Samen met Ecofest hebben we 5 concrete tips opgesteld waarmee jij aan de slag kan gaan voor je volgende (binnen) event.

Lees meer

Met de voeten in het zand

Met de voeten in het zand

Zomer 2021
Zon, zee en goeie muziek… Het W-festival 2021 had alles in huis om er nog eens een geweldig festivalweek van te maken. En dat werd het daar ook!

Lees meer

Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me