Skip to main content
BLOG

Het laatste nieuws
Van Wakecup

Nieuwigheden

Ontdek onze nieuwe kwaliteitsvolle en mooie producten, amper van glas te onderscheiden. Borrelglaasje en Panama zijn nieuw bij verhuur en Wakecup is er in verschillende groottes en kleuren.

nieuwe producten

Borrelglaasje:
Vanaf nu hebben we een borrelglaasje in onze verhuur. Goed nieuws voor de organisatoren van een eenmalig evenement waar jenever wordt geschonken.De glaasjes hebben 3.5cl inhoud. Ze zitten verpakt in boxen van 200 stuks. Met onze ervaring op de jeneverfeesten te Hasselt en onze aanwezigheid op het Belgisch kampioenschap cyclocross, weet je dat je bij Wakecup goed zit voor jeneverbekertjes.

verschillende inhoud

Wakecup:
We merken dat er veel vraag is naar polypropyleen bekers. Ze zijn goedkoop en hebben een lagere milieu impact. De Wakecups zijn vanaf nu ook beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Je bent ze misschien al tegengekomen in Oostende, op de nieuwjaarsdrink in Mechelen, het 3 wijzen feest te Wondelgem, Brugge,…

Is onze basis Wakecup van 30cl te groot of te klein? Vraag zeker naar de andere mogelijkheden.

Panama:
Een lekker biertje hoort in een mooie beker. Ook als je huurt kan je bij ons terecht voor de Panama. Verpakt in boxen van 40 stuks.

 

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me