Skip to main content
BLOG

Het laatste nieuws
Van Wakecup

Borrelen met Wakecup op de Hasseltse jeneverfeesten

Het was dit jaar een feesteditie want de jenever vloeit al 30 jaar lang op de Hasseltse jeneverfeesten. Dat de stad Hasselt dit op een duurzame manier doet, met herbruikbare shotglazen, daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben.

En dat al voor het tweede jaar op rij met Wakecup als partner.

Dit leuke stadsfestival staat garant voor goede sfeer, straattheater, muziekoptredens, kraampjes met lekkere proeverijen en de traditionele traktatie bij het borrelmanneke en borrelvrouwke. Minder bezoekers dan vorig jaar, en dat was te verklaren door de kletsnatte zondag, waardoor veel mensen thuis bleven.

Toch mogen we van een groot succes spreken: er werd goed gesorteerd (25´% meer gerecupereerde bekertjes dan vorig jaar). Dit door o.a. de duidelijke sorteerbakken, het beloningssysteem, en de bezoekers die stilaan vertrouwd raken met het concept van herbruikbare bekers.

Het Greenteam hield de stad proper. Het Wakecup team zorgde voor het reinigen en de verdeling van de shotglaasjes.

Door de goede samenwerking met de stad Hasselt,  de Hasseltse jeneverfeesten vzw, Festarent en Verfijnd maakten we dit feest tot een mooi succes en zijn we trots op ons Wakecup team voor deze knappe prestatie.

Brussel
Brussel plasticvrij

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me